• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit të Pronave

Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit të Pronave
Mirësevini në faqen zyrtare të Agjencisë së Kthimit dhe Kompensimit të Pronave (AKKP). Kjo faqe është krijuar me qëllim që Ju të keni mundësinë të njihni këtë institucion dhe aktivitetin e tij dhe gjithashtu për t'Ju ndihmuar,për sa është e mundur,për...
Lexo Më Shumë
 1. Shpallje Publike
 2. Njoftime Për Shtyp
 3. Tryeza në Ministrinë e Drejtësisë
 4. Pezullime Administrative
 5. Misioni i AKKP

Emin Muharremi

Njoftim subjekteve për pjesëmarrje në AKKP Tiranë: Subjekte kërkuese (subjekte të shpronësuar) : Emin Muharremi (Ismail Muharremi) ; Bajram Hasa...
Lexo Më Shumë

Ballkeze Mehmeti

Ballkeze Mehmeti
Njoftim për pjesëmarrje në proces administrativ për subjektin : Ballkeze Mehmeti Subjekti i shpronësuar : Tefta Sino
Lexo Më Shumë

Albert Çelanji

Albert Çelanji
Njoftim për pjesëmarrje në proces administrativ për subjektin : Albert Çelanji Subjekti i shpronësuar : Demir Seit Lena
Lexo Më Shumë

Ali Mileti

Ali Mileti
Njoftim për pjesëmarrje në proces administrativ për subjektin : Ali Mileti Subjekti i shpronësuar : Ali Mileti
Lexo Më Shumë

Ali Çakaj

Ali Çakaj
Njoftim për pjesëmarrje në proces administrativ për subjektin : Ali Çakaj Subjekti i shpronësuar : Ali Çakaj
Lexo Më Shumë

Njoftim për shtyp 29/12/2014

Në mbështetje të VKM nr. 889 datë 17.12.2014 "Për përcaktimin e rregullave dhe të kritereve për shpërndarjen e fondit të kompensimit të pronarëve,...
Lexo Më Shumë

Urdhër Nr.402 05/12/2014

 Për
 publikimin e listës së pronarëve, prona e të cilëve preket nga ndërtimet informale që
 përfitojnë kompensim
Lexo Më Shumë

Drejtoresha e AKKP: Të krijojmë një frymë të re bashkëpunimi ndërinstitucional

  Fjala e Drejtoreshës së AKKP, Sonila Qato, në tryezën e dytë të rrumbullakët me temë “Reforma Ligjore dhe Institucionale e AKKP-së”,...
Lexo Më Shumë

Qato: Të vendosur të zgjidhim përfundimisht cështjen e kthimit dhe kompensimit të pronave

Fjala e Drejtoreshës së Agjencisë së Kthimit dhe Kompensimit të pronave, Sonila Qato, në tryezën me grupet e interesit për reformën ligjore dhe...
Lexo Më Shumë