• Njoftim për shtyp 30/05/2016

  Njoftim për shtyp 30/05/2016

 • Njoftim për shtyp 20/05/2016

  Njoftim për shtyp 20/05/2016

 • Deklaratë për shtyp ATP 17/05/2016

  Deklaratë për shtyp ATP 17/05/2016

 • Njoftim për media

  Njoftim për media

 • Ministrat Manjani dhe Ahmetaj ne Strasburg, takim me Presidentin e GjEDNj

  Ministrat Manjani dhe Ahmetaj ne Strasburg, takim me Presidentin e GjEDNj

 • Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

  Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

 • Kreu i ATP Sonila Qato, komenton vendimin e përkohshëm të Gjykatës Kushtetuese

  Kreu i ATP Sonila Qato, komenton vendimin e përkohshëm të Gjykatës Kushtetuese

 • Deklaratë për shtyp

  Deklaratë për shtyp

 • Ministri Manjani takon Z. Christos Giakoumopoulos, Drejtor për të Drejtat e Njeriut pranë KiE

  Ministri Manjani takon Z. Christos Giakoumopoulos, Drejtor për të Drejtat e Njeriut pranë KiE

 • Qato: Ligji i ri ka marrë përsipër të zgjidhë problemin e pronave

  Qato: Ligji i ri ka marrë përsipër të zgjidhë problemin e pronave

 • Qato: Ja kur kthehet prona dhe kur merret kompensim

  Qato: Ja kur kthehet prona dhe kur merret kompensim

 • Zbatimi i ligjit të trajtimit të pronës, qeveria miraton tre vendime të rëndësishme

  Zbatimi i ligjit të trajtimit të pronës, qeveria miraton tre vendime të rëndësishme

 • Misioni ynë

  Misioni ynë

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Kthim përgjigje

Drejtuar Z.Rapo Danushi Kryetar i Shoqatës Kombëtare "Pronësi me drejtësi" Lexo më shumë

Njoftim për shtyp 01/07/2016

Agjencia e Trajtimit të Pronës njofton se, më datë 01.07.2016, ka përfunduar procesi i shqyrtimit të disa kërkesave të pronarëve, pasuria Lexo më shumë

Urdhër Nr.145 01/07/2016

Për publikimin e listës së pronarëve, prona e të cilëve preket nga ndërtimet informale, që përfitojnë kompensim Lexo më shumë

Njoftim për shtyp

Në mbështetje dhe në zbatim të VKM Nr.383, datë 19.05.2010 "Për përcaktimin e procedurave të shpërndarjes së fondit të kompensimit Lexo më shumë
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5